Youtuber Stili: Duygu Özaslan Sokak Tarzı

Tarzı çok merak edilen ve makyaj videolarının dışında moda konusunda da ilgi çeken bir diğer youtuber Duygu Özaslan. Duygu'nun olağan dışı bir tarzı var bana kalırsa. Modayı ve trendleri takip ediyor evet ama bunu kendine göre yorumladığı kesin. Herkese hitap etmesi zor olan bir tarzı var (ki bunu Duygu da kabul ediyor) ama bu işten anladığı bir gerçek. Zaten yaklaşık 1 sene önce kadar kendi markasını da kurarak işlerini büyütmeye başladı.

Kombin Puanı: 8/10
Duygu'nun bu fotoğrafındaki kombinini "20'li yaşlarındaki her genç kızın dolabında olması gereken parçalar" yazımda da kullandım ( buraya tıklayarak bakabilirsiniz ). Üzerindeki askılı bluz bu sene pek bir moda oldu. Aslında basit gibi dursa da çok zarif bir model bu bluzler. Kamuflaj pantolon siyah bluzun altında tamamlayıcı olmuş. Benim tek hoşuma gitmeyen çantası oldu. Belki başka bir kombinde güzel olabilirdi ama burada pek yakıştıramadım. Sanki kıyafetin o modern havasını söndürmüş. Ama onun dışında takıları, saçı, kemeri ve gözlüğüyle çok güzel bir kombin.

Kombin Puanı: 9/10
 Buradaki kombinini Duygu dışarıda giymiş midir bilmiyorum ama fotoğraf çekmek için giyilmiş gibi. Duygu'nun mesleği gereği sadece fotoğraf çekmek için bir sürü kıyafet değiştirmesi normal tabi. Kombini yorumlayacak olursam hiç sıradan olmadığını söyleyebilirim ilk olarak. Ben şahsen tercih etmezdim ama Duygu taşımış. Ceket, gömlek, jean kombini tamam ama o çizmeleri giymeye cesaret edip, bir de yakıştırmak meziyet istiyor. Belki giydiği pantolon biraz daha dar olsa daha şık durabilirmiş. Çünkü dizlerindeki potluk biraz bozmuş gibi.

Kombin Puanı: 10/10
  Sade ve zarif bir kombin. Bir tshirt ve bir jeanle nasıl tarz olunur gayet iyi göstermiş. Burada benim hoşuma giden aslında çok basit renkler kullanıp kırmızı rujuyla kombini patlatması. Ama bizzat önem verdiğim bir şey var. Kırmızı ruju sürmek güzel ama onu başka bir şeyle desteklemek lazım. Duygu da buna dikkat ediyor olsa gerek ki o da kırmızı ojeleriyle desteklemiş bunu. Belki incecik siyah bir kemer taksa daha da güzel olurmuş ama o da pek göze batmıyor zaten.

Kombin Puanı:7/10
İkea'da kolilerin arasında fotoğraf çektirmeyen youtuber yoktur, varsa da o daha tam youtuber olmamıştır bence. Aslına bakılırsa fotoğraf çekmek için gayet estetik bir mekan. Her neyse, Duygu'nun kombinine gelecek olursak gayet rahat ve günlük bir kombin. Bu yaz trend olan bisiklet taytlarından giymiş o da. Çorapları, ayakkabısı falan güzel ama giydiği tshirt galiba babasının ya da sevgilisinin. Ben de severim erkek reyonundan alışveriş yapmayı ama Duygu'nun tshirtü oversize değil, elbise gibi duruyor. 

Kombin Puanı: 7/10
Çok elegant olmuş Duygu burada. Şık bir mekanda iş yemeğine gider gibi bir havası var. Ama çok zorlamayıp jean şortunu da giymiş ki daha günlük ve rahat gözüksün. Ana fikir hoşuma gitti ama biraz aksesuar eksiği var gibi. Zarif bir kolye taksa daha güzel olurdu sanki. Onun dışında çok göze batmasa da ceketinin rengi başka bir şey olsa daha iyi olurdu. Belki de ben pembe sevmediğim için çok hoşuma gitmedi.

Kombin Puanı: 8/10
Toprak tonlarını seven birisi olarak Duygu'nun buradaki renk uyumuna bayıldım. Pantolonu bu sene çok moda olan parçalardan birisi. Hatta çok uygun fiyata bir çok mağazadan bulabilirsiniz. Yalnız bu pantolonun üzerine spor sütyeni giymek olmamış. Evet kısa ve dar bir bluz giymek yakışır bu pantolona ama Duygu'nun üzerindeki biraz bikini gibi durmuş.

Kombin Puanı: 10/10
 Duygu burada çok bebek yüzlü duruyor. Cilt bakımına önem veren birisi zaten ve gerçekten çok canlı bir cildi var. İlk resimde kombinine yakıştırmadığım çanta burada gayet güzel olmuş. Oversize gömleği, kot eteği ve terliğiyle tam 90'lar havasını veriyor. Bu kombinde gömleğinin altına dar ve yüksek bel bir kot pantolon ya da yine yüksek bel bir kot şort da çok güzel olurdu.

Kombin Puanı: 9/10
Bu kombin tam bir 80'ler. Zaten parlak taytlar bu yaz yeniden moda olan parçalardan. Benim de sevdiğim gibi, taytların üzerine bol şeyler giymek çok rahat ve tarz duruyor. Ufak tefek eksikliklerden birisi aksesuar kullanmamış olması. O hep taktığı kolyelerden taksa çok daha güzel olurdu. 

Kombin Puanı: 10/10
Benim yine çok sevdiğim bir kombin. Hatta en sevdiğim bu sanırım. Kışın bol, örme elbiselerin altına ugg giymek çok hoşuma gidiyor niyeyse. İnsanı sıcacık hissettiriyor sanki. Zaten toprak tonları kullandığı için ayrı bi hoşuma gitti. Farklı bir öneri olarak; elbise siyah da olabilirdi ya da yukarıdaki resimdeki tayt ve kazağın altına da yine bu uggları giyse de çok güzel olurdu.

Kombin Puanı: 9/10
Bu kombin herkesin hoşuna gitmeyebilir ama ben çok sevdim. Tam günlük ve rahat bir kombin. Hele bu kıyafetle alışveriş çok güzel yapılır. Kıpkırmızı olması eleştiriye açık yapıyor kombini ama bu sene takım olarak üst ve alt giymek çok moda oldu. Belki yine aksesuar kullansa daha da güzel olurdu. Mesela gold detaylı kolyeler....




Hazırlayan: Deniz Yapıcı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konuşulması Gereken Kişiler: Prenses Diana

Harry Potter Serisi Hakkında Bilinmeyenler: Part 1

Sizi Motive ve Mutlu Edecek Youtube Kanalları